Tryg i Krumspring

Krumspring er certificeret Springsikker forening. Tryg i Krumspring  sikrer både medlemmer, forældre, instruktører og bestyrelse i forbindelse med idrætsaktiviteterne. Projektet omfattede 360 graders kvalitetskontrol af Krumsprings rutiner og gældende praksis. Som en del af projektet blev der udarbejdet et nyt springkoncept, der giver en godt overblik over holdtyperne.

Der er fart på, når gymnasterne kommer susende. Øverst er Daniel og Kamine i færd med at tage imod en springgymnast. De er begge springsikker-certificeret hos DGI og GymDanmark (en del af Dansk Idrætsforbund). Nederst ses Jonathan i færd med at berolige nogle minutter før den planlagte opvisning. Tryghed er en naturlig del på alle Krumsprings hold.

Der er også udarbejdet regler for medlemmer i Krumspring, så det f.eks. er nemmere at finde ud af, hvilke typer fodtøj, der er ok til træning.

Online-data er også sikre i Krumspring. Vi har selvfølgelig de rigtige aftaler på plads med vore leverandører, og vi begynder ikke at misbruge jeres data eller fotos af børnene, fordi der er kommet ny persondataforordning. Hvis I logger ind via topmenuen, så kan I også sætte et flueben for at angive, at vi gerne må bruge fotos
af jer offentligt.

Vi finder naturligvis på nye ideer vedr. sikkerhed, fordi det er blevet en del af vores værdigrundlag. Sidste nye er Tryg i Trafikken.