Information om tilmelding til ny sæson som starter i september

Sidste dag med normal undervisning i sæson 23-24 er mandag den 27. maj

Igangværende sæson startede i september og slutter med opvisning i Valbyhallen lørdag den 1. juni. Den 25. maj holder vi afslutningsfest for alle voksen-barn hold i Tingbjerghallen.


Vi åbner for tilmelding til den nye sæson i 3 runder.


Runde 1 er fra d. 10. april – 19. april. Her bliver alle der går på et hold, tilbudt at gå på præcis samme hold, i næste sæson. Tilbuddet bliver sendt med mail og indeholder et link som kun medlemmet kan bruge.


Runde 2 er fra d. 20. – 30. april. Her får alle medlemmer tilbudt et valgfrit hold med ledige pladser. Det betyder at skal man hoppe fra spring begynder til letøvede, så er det i denne runde.Det er efter først til mølle, da vi ikke kan vide hvor stor efterspørgsel der bliver.

Den 19. april gøres alle sæson 23-24 hold usynlige fra hjemmesiden. Efter dette er gjort, gøres alle sæson 24-25 hold synlige så man kan se præcis tilmeldingstidspunkt den 20. april.


Runde 3 er fra 1. maj og frem. Her vil alle hold være offentliggjort på hjemmesiden og alle kan uanset om man er medlem eller ej, frit kunne tilmelde sig et valgfrit hold med ledige pladser.


Obs. På alle hold står et præcist tidspunkt for hvornår tilmeldingen åbner op. Dvs. de enkle hold åbner op på forskellige tidspunkter på de tre datoer. Dette for at undgå nedbrud i systemet.