Opvisning ValbyHallen 1. juni 2024

Den 1. juni afholder vi Opvisning i ValbyHallen, og vi glæder os til at se hvad gymnasterne har arbejdet med i løbet af sæsonen. Vi håber at se mange af jer til et brag af en fest! 

 

Vi starter op med indmarch kl. 08.50, og hvis vi er heldige, får vi besøg af Krumsprings Kylling til lidt fælles morgen gymnastik 😊

   
Vi har i år lavet nye tiltag efter feedback fra jer, så tak for det. Vi håber at I lægger mærke til forbedringerne.  

En af de nye tiltag, er at alle gymnaster skal meldes til opvisning. I har derfor alle modtaget en mail med tilmeldingslink.  
Herudover håber vi, at man som forælder, ældre gymnast (14+) mm. kan være frivillig på dagen. Vi søger hjælp til følgende opgaver:  

  • Bage kage eller medbringe frugt eller anden snack til Hyggeboden (her må alle der har lyst gerne bidrage)  
  • Stå I kagebod. Her skal der sættes kage frem, laves saftevand mm. (Hvis børn under 13 vil hjælpe her, skal det være sammen men en forælder)  
  • Hjælpe med redskaber ind og ud af gulv (Primært forældre eller gymnaster 13+) 
     

Hvis I har mulighed for at hjælpe, så tilmelder I jer de frivillige opgaver via tilmeldingslink i mailen, og som udgangspunkt planlægger vi jer til at stå i kagebod / hjælpe med redskaber i 1 -2 timer. I vælger selv om det skal være formiddag eller eftermiddag.   

Har man tilmeldt sig en opgave, vil information om opgaven (konkret tidspunkt og mødested) komme på mail et par uger før.  


Husk at det altid er sjovest at optræde, når der er publikum på. Så hvis I har mulighed for at se og klappe med på andre hold end jeres eget barns, ved vi at det gør stor lykke for gymnasterne.  

Husk desuden at Krumsprings opvisning er gratis, og alle må komme ind og se :-)  

Gymnasterne vil få udleveret T-shirts umiddelbart inden de skal på gulvet.  

Vi glæder os!  


                                                                             SE PROGRAM HER