Mathilde Marie Wolf Pedersen f. 1999

Uddannelser/kurser
DGI's hjælpetræneruddannelse
Springsikker Måtte og Trampet 1
Førstehjælp


Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.:

Siden jeg var 6 år gammel, har jeg brugt meget tid i diverse gymnastikhaller. Først på springhold og herefter på Sports Akrobatik, hvor jeg en årrække konkurrerede og var med til både Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, indtil jeg var 14 år, hvor jeg sluttede af med bronze til Danmarksmesterskaberne.

Derefter kastede jeg min energi på opvisningsgymnastikken, hvor jeg deltog på springersiden og brugte meget tid henover foråret på utallige opvisninger med hold som DGI Junior-rep og DGI Ynglinge-rep. De sidste par sæsoner, jeg har været aktiv gymnast, har været i gymnastikforeningen TGF, hvor jeg stoppede som 19-årig.

Ud over at gymnastikken altid har fyldt meget i mit liv, har jeg gennem 3 år arbejdet i en ridefysioterapi. Gennem årene har jeg været tæt på mange forskellige slags patienter i alle aldre fra 3 til 70 år. Lige fra små børn, unge og ældre med fysiske diagnoser som børne-leddegigt og sklerose, udviklingshæmmede børn og unge, børn og unge med psykiske diagnoser som ADHD og autisme til multihandicappede i alle aldre.


Erfaring i Krumspring
Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2019-20. Jeg underviser på disse hold.


Erfaring fra andre foreninger
Hjælpetræner på forældre-barn-hold og børnehold fra 3-5 år i Roskilde Gymnastik Forening.


Erhverv eller studie udenfor Krumspring
Jeg studerer Husdyrvidenskab på Københavns Universitet.


 Mail: mathilde-p@krumspring.dk