Jeppe Tinghuus Nyberg f. 2000

Instruktør i Krumspring

Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.

Siden jeg nærmest har kunnet gå, har jeg gået til en eller anden form for gymnastik. Min primære interesse faldt dog efter få år på springgymnastikken, som jeg stiftede bekendtskab med i en alder af 5 år. Det er siden hen blevet til, at jeg sammenlagt har gået til spring i 12 år, dog aldrig på konkurrenceniveau. Derudover har jeg gået på idrætsefterskole, hvor jeg havde springgymnastik som linjefag og TeamGym som tilvalg.


Erfaring i Krumspring
Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2021-22. Jeg deltager i disse aktiviteter.


Erfaring fra andre foreninger

Jeg har haft en del at gøre med børne-&-ungeteater og har igennem mange år været med til at opsætte Danmarks største børnecirkus. Jeg har derfor erfaringer ift. arbejdet med børn og unge.

Til efteråret skal jeg medvirke i Nørrebro Musicalteater, hvor jeg sidder i bandet og sørger for, at det hele spiller, så jeg skal nok sørge for god musik. ;-)


Erhverv eller studie uden for Krumspring

Jeg har gennem en periode på 3,5 år arbejdet i restaurationsbranchen men har i sommeren 2021 besluttet at gå en helt anden vej - nemlig universitetet. Så i det næste stykke tid, kommer jeg til at have tilbringe min hverdag på psykologistudiet på Københavns Universitet. Som en lille sidehobby har jeg eget festband, som jeg tager ud og spiller koncerter med i ny og næ.


Mail: jeppe@krumspring.dk