Emma Caroline Larsen f. 1997

Uddannelser/kurser
GymDanmark-Gymtræner-uddannelse
Gymdanmark-hjælpetræner-uddannelse
Springsikker Basis
Teknikkursus
Dobbeltroterende kursus
Førstehjælp


Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.
Siden jeg var lille, har jeg gået til Teamgym (tidligere kaldt spring/rytme gymnastik). Jeg stoppede dog med dette, da jeg desværre kom til skade med knæet. Dette holdt mig selvfølgelig ikke fra gymnastikken, da jeg havde et konkurrencehold, som jeg trænede ud over min egen gymnastik.
Jeg begyndte at træne piger, da jeg var fjorten, og har trænet de samme piger lige siden. Pigerne jeg træner er super dygtige, og det er da også sjældent, at vi går hjem fra en konkurrence uden en medalje om halsen

   

Erfaring i Krumspring
Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2018-19. Jeg underviser på disse hold.


Erfaring fra andre foreninger
Jeg er træner i TeamGym Albertslund/Vallensbæk (TGAV), og det har jeg været siden 2012. På nuværende tidspunkt træner jeg deres juniorpiger, som jeg har fulgt siden 2012. Det er et spring/rytme-hold, der har stillet i konkurrence i alle årene, jeg har trænet dem. Pigerne er nu blevet så store, at de kører en masse svære spring, så jeg har en masse erfaring med modtagning og andre gymnastiske aktiviteter.


Erhverv eller studie uden for Krumspring
Til daglig går jeg inde på Copenhagen Business Academy. Her er jeg i gang med finansbacheloruddannelsen, som forhåbentlig resulterer i, at jeg om nogle år er blevet ejendomsmægler.


Mail: Emma@krumspring.dk