Dina Cheung Petersen 1995

Instruktør i Krumspring

Uddannelser/kurser

Hjælpeinstruktør i svømning og gymnastik

Gymnastik instruktør

IILU - International Idrætsleder Uddannelse i samarbejde med DGI Midtjylland

Springsikkerhed trampetbasis

Springsikkerhed - Måtte og trampet 1


Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.:

Børn og unge har altid været noget, som har interesseret mig. Det gik op for mig i en alder af 13 år, hvor jeg kunne udvikle børn og unge gennem idræt og sport. Jeg har undervist i både svømning, børnegymnastik, gymnastik, spring, akrobatik i forskellige aldersgrupper samt jiu-jitsu. Derudover har jeg undervist børn og voksne i boksning.

Mine erfaringer har også hjulpet mig med at være omstillingsparat og tilpasse træning afhængig af niveauet samt styrke motivationen for individerne med fokus på fællesskabet. Mine egne sportserfaringer består i svømning, akrobatik, jiu-jitsu og boksning. For tiden går dagene med boksning samt racecykling på hygge niveau.


Erfaring i Krumspring
 Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2022-23. Jeg deltager i disse aktiviteter.


Erfaring i andre foreninger

Ishøj Svømme Klub

Ishøj Gymnastik Forening

Gymnastikforening Ollerup Delingsførere København

Boxing Sisters

DinCamp


Erhverv eller studie uden for Krumspring

Tidligere har jeg arbejdet med børn og unge som au pair i Australien, været pædagogmedhjælper i en integreret børnehave (vuggestue og børnehavebørn), arbejdet som pædagogmedhjælper og nu vikar på et fritidshjem (SFO). Jeg har også arbejdet som SOSU-medhjælper på et plejecenter og været fødselsdagsværtinde til børnefester, så jeg har god erfaring med alle aldersgrupper uanset behov.

 

Jeg har været frivillige boksetræner hos Idrætsprojektet i Københavns Kommune for socialudsatte og kriminalitetstruedes unge. Nu arbejder jeg som idrætsinstruktør i Vestre Fængsel, hvor jeg underviser indsatte i forskellige sportsaktiviteter.

 

Jeg er uddannet matematik-, samfundsfags- og idrætsfolkelærer fra Københavns Professionshøjskole. Nu er jeg i gang med min kandidat i Pædagogisk Sociologi på Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, da jeg er meget optaget af hvordan jeg kan hjælpe mennesker bedst muligt uafhængig af hvilken situation de befinder sig i.Mail: dinapetersen@krumspring.dk