Amalie Christophersen f. 1994

Instruktør i Krumspring

Uddannelser/kurser

Uddannet Fysioterapeut med speciale inden for børneområdet i alderen 0-18 år.

Kursus inden for børneidræt og holdtræning igennem Gørlev Idrætsefterskole 2011

Uddannet fitness instruktør via Fitness institute 2015

Uddannet Jumping fitness instruktør via Jumping fitness 2016

Kursus i udvidet førstehjælp fra november 2022


Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.
Jeg har en stor erfaring inden for hiphop, som jeg selv har dyrket i op til 8 år, hvor jeg tidligere har været Danmarksmester tilbage i 2012. Derudover har jeg undervist i hiphop for en pige-gruppe på alderen fra 12-15 år, fra 2011-2014 igennem Slagelses Gymnastikforening.

Jeg har en bred viden inden for generel sport, hvor jeg deriblandt selv har dyrket fodbold, badminton og volley på turnerings-niveau igennem flere år.

Jeg har undervist som instruktør på mange forskellige hold, herunder Reformer, spinning, Jumping Fitness, styrke/kredsløb mm. og derved har jeg stor erfaring som instruktør.


Erfaring i Krumspring
Instruktør i Krumspring fra sæsonen 2017-18. Jeg deltager i disse aktiviteter.


Erhverv eller studie uden for Krumspring
Jeg er uddannet fysioterapeut i 2020. Jeg har siden da arbejdet inden for børneområdet for aldersgruppen 0-18 år i Københavns Kommune. Dette har givet mig en stor viden inden for motorisk udvikling, sansemotorisk integration, og generel bevægelse og træning for børn og unge. Disse erfaringer gør også, at jeg er god i børne-øje-højde, og formår at sætte niveauet ud fra hver enkelt barns kompetencer, kunnen og mål.

Jeg fokuser på at bevægelse skal være sjovt, målrettet og motiverende for børnene. Det vigtigste for mig er, at børnene går fra timerne med et stort smil på læben.


Mail: amaliechristophersen@krumspring.dk