Sandra Schiller Monsen f. 1992

Kurser
Teknik- og modtagningskurser, springsikker måtte og trampet 1, instruktør- og dommerkurser fra DGI og DGF, førstehjælpskurser.

Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.
Som tolvårig startede jeg til idrætsgymnastik/redskabsgymnastik hos Helsingør Gymnastik Forening, hvor jeg deltog ved flere individuelle samt hold konkurrencer. Jeg har kompetencer indenfor redskabs-, rytme- og springgymnastik. Gymnastikken har været en vigtig del af mit liv siden barndommen, og jeg har siden begyndelsen været hjælpe- samt ansvarlig instruktør for børn og unge i alderen 3-17 år, mest for konkurrenceidrætsgymnasterne i HGF. Jeg er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Erfaring i Krumspring: Jeg startede i 2017-18 med at have to mix springhold i alderen 7-12 år. Jeg underviser på disse hold.

Erfaring fra andre foreninger
Ansvarlig træner og dommer indenfor idrætsgymnastik.

Evt. erhverv eller studie uden for Krumspring
Tidligere studerende på Idræt ved Københavns Universitet – men er nu i gang med uddannelsen til fysioterapeut og har studiejob i Nørrebro Fysioterapi og Træningscenter. Jeg har også arbejdet ca. 1 år som idrætspædagog i en idrætsfritidsklub/fritidshjem, medhjælper i en vuggestue på Nørrebro og barista/tjener. Uddannet idrætslærer ved paul petersens idrætsinstitut.

Mail: sandra@krumspring.dk