Tryg i Krumspring

Der er fart på, når gymnasterne kommer susende. Her tager Jonathan og Trine imod. De er begge springsikker-certificeret hos DGI og GymDanmark (en del af Dansk Idrætsforbund).

Krumspring er ved at være færdige med projekt Tryg i Krumspring, der sikrer alle (både medlemmer, forældre, instruktører og bestyrelse) i forbindelse med idrætsaktiviteterne. Projektet omfattede 360 graders kvalitetskontrol af Krumsprings rutiner og gældende praksis. Som en del af projektet blev der udarbejdet et nyt springkoncept, så vi håber, at det fremover giver et godt overblik.
Kryds fingre for os, vi håber, at det ikke kun er instruktørerne, der godkendes som springsikker, men at hele Krumspring godkendes.
Den 28. april 2019 ca. kl. 12 får Krumspring overrakt springsikker-certifikatet. Dette sker på Tagensbo Skole i Multihal 18.

Der er også udarbejdet regler for medlemmer i Krumspring, så det f.eks. bliver nemmere at finde ud af, hvilke typer fodtøj, der er ok til træning.

Online-data er også sikre i Krumspring. Vi har selvfølgelig de rigtige aftaler på plads med vore leverandører, og vi begynder ikke at misbruge jeres data eller fotos af børnene, fordi der er kommet ny persondataforordning. Hvis I logger ind via topmenuen, så kan I også sætte et flueben for at angive, at vi gerne må bruge fotos
af jer offentligt.