Krumspringsløbet 30. juli 2022

Støttet af NordeaFonden

Løbet er afviklet. Tak til alle jer der kom deltog. Det var en super-hyggelig dag.


😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅Krumspring gentager igen i år succesen med Krumspringsløbet. Så kom og vær med lørdag den 30. juli 2022 til Danmarks fedeste familieløb. Krumspringsløbet er et lege/forhindring/motionsløb for familier, hvor alle kan være med! Det er også muligt at deltage i kørestol og med klapvogn. Det varer max. 2 timer, og distancen er max. 3 km.


Deltagerne starter på forskellige tidspunkter, og posterne er spredt, så trængsel ved hver post undgås. I får T-shirts inden, så det er dejligt, hvis I er der et par minutter før starttid, men vi forsøger at sætte jer i gang, når I kommer - også selvom I er der 5 min. før. Eller I kommer 5 min. for sent.


Løbet vil bestå af poster med opgaver, man som familie skal løse sammen. Det gælder ikke om at være hurtigst, men derimod tage sig tid til hinanden, hygge sig med posterne og have en super sjov dag.


Når man har været igennem alle posterne, vil der ved målstregen inde i Vanløse Hal 1 være gymnastikredskaber, som man kan lege på. Den sidste post inde i hallen er en tilfældig lodtrækningskonkurrence, hvor alle børn kan vinde en lille præmie hver.

Der er ingen stor førstepræmie for at være hurtigst. I Krumspring værdsætter vi, at alle forsøger at gøre tingene så godt som muligt. Det samme gør vi
😍


Løbet starter foran Vanløse Hal 1, og prisen pr. deltager er 50 kr. Tilmeldte deltagere vil få udleveret en T-shirt før start.


Vi håber, at vi ses! 😊