Sofie Amalie Anderskov Riis f. 1997

Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.
Jeg har en del erfaring fra gymnastikkens verden, da jeg i mange år har dyrket konkurrencegymnastik (teamgym), der behandler 3 forskellige discipliner: Trampolin, bane og rytmisk serie. Jeg har alle år trænet og konkurreret i foreningen Bolbro-gymnasterne på Fyn. I 2012 blev vi Danmarksmestre og kvalificerede os samtidig til Nordiske mesterskaber i Sverige, hvor vi kæmpede os til en 4. plads.
Dertil har jeg sammen med "Lilleholdet" (et udtaget hold gymnaster bestående af Vejstrup efterskoles gamle elever), rejst Cuba rundt og opvist med gymnastikken. Udover opvisningsprogrammet bestod en del af rejsen også af workshops med børnene i lokalområderne. Sidenhen har jeg danset en del. Blandt andet på "SG dans" 1, et udtaget dansehold i Svendborg gymnastikforening, og er nu startet på "Copenhagen Dance Space", en danseskole i København.

Erfaring i Krumspring
Jeg startede i Krumspring sæson 2020-21. Jeg underviser på disse hold.

Erfaring fra andre foreninger
I august 2017 startede jeg selv som rytmetræner for Bolbrogymnasterne 2. hold i minipige rækken. Senere fungerede jeg som hjælpeinstruktør (også på rytmesiden), for Bolbrogymnasternes 1. hold i juniorpige rækken. Her stod jeg i fællesskab med andre instruktører for planlægningen af en resultatorienteret træning, administrative opgaver, såsom organisering af sociale arrangementer, kontakten til gymnasternes forældre og produktion af diverse træningssekvenser, opvarmningsprogrammer og selvfølgelig den rytmeserie som gymnasterne senere på sæsonen skulle konkurrere med.

Erhverv eller studie uden for Krumspring
Til dagligt studerer jeg en bachelor i pædagogik på Københavns universitet.

Mail: sofieamalie@krumspring.dk