Børne Qi Gong

Lene Fibieger er certificeret instruktør i medicinsk Qi Gong. Hun har indvilget i at forsøge noget helt nyt i Krumspring. Derfor tilbyder vi Børne Qi Gong i den kommende sæson. Qi Gong bliver stadig mere populært, fordi det giver indre og ydre fred samtidigt med, at det øger evne til at fokusere og formindsker stress (og børn kan desværre også blive stressede).

Sidste del af timerne vil der være meditation, hvilket kan betyde, at nogle af børnene falder i søvn til sidst. Dette er helt normalt, og det sker også af og til for voksne, der dyrker Qi Gong.
Qi Gong påvirker bl.a. hormonsystemet, immumforsvaret, evne til at fokusere, øger balanceevne (både fysisk og psykisk) og kan give en dybere forståelse af dig selv.

Qi Gong består af bevægelser, der sker meget langsomt. Det skyldes, at det er lettest at lære noget langsomt, for så kan tempoet bare øges, når man mestre det til perfektion.  Nogle af jer har sikkert set filmen Karate-Kid, hvor en dreng lærer nogle bestemte bevægelsesmønstre i meget lang tid (f.eks. ved at male). Han kan næsten udføre det i søvne, så da han skal til at gøre det hurtigt, sker det uden fejl.

Holdene kan ses her.