Mathilde Marie Wolf Pedersen f. 1999

Kurser:

Hjælpetrænerkursus 1 og trænerkursus 1 / spring-sikker basis

Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.:

Siden jeg var 6 år gammel, har jeg brugt meget tid i diverse gymnastikhaller. Først på springhold og herefter på Sports Akrobatik, hvor jeg en årrække konkurrerede og var med til både Sjællandmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne indtil jeg var 14 år, hvor jeg sluttede af med bronze til Danmarksmesterskaberne.

Derefter kastede jeg min energi på opvisningsgymnastikken, hvor jeg deltog på springersiden og brugte meget tid henover foråret på utallige opvisninger med hold som DGI Junior-rep og DGI Ynglinge-rep. De sidste par sæsoner, jeg har været aktiv gymnast, har været i gymnastikforeningen TGF, hvor jeg stoppede som 19-årig.

Udover at gymnastikken altid har fyldt meget i mit liv, har jeg gennem 3 år arbejdet i en ridefysioterapi. Gennem årene har jeg været tæt på mange forskellige slags patienter i alle aldre fra 3 til 70 år. Lige fra små børn, unge og ældre med fysiske diagnoser som børne-ledgigt og sklerose, udviklingshæmmede børn og unge, børn og unge med psykiske diagnoser som ADHD og autisme til multihandicappede i alle aldre.

Erfaring i Krumspring:

Jeg startede i sæsonen 2019-20. I denne sæson underviser jeg på disse hold.

Erfaring fra andre foreninger:

Hjælpetræner på forældrebarnhold og børnehold fra 3-5 år i Roskilde Gymnastik Forening.

Erhverv eller studie udenfor Krumspring:

Jeg er i sommeren 2019 startet på Husdyrvidenskab på Københavns Universitet, og jeg ser frem til at bruge de næste mange år på studiet.

 

Mail:

mathildep@krumspring.dk