Lene Fibieger

Lene Fibieger, født 1965, mor til Anna og gift. Uddannet Musikpædagog, med diverse efteruddannelser indenfor mit fag. Arbejder som sanger, bevægelsesinstruktør, rytmiklærer og sanglærer. Jeg er også internationalt certificeret i medicinsk Qi Gong af min mester Fan Xiulan.

Peace Power Qi Gong: Også kaldet Fredskraftens Qi Gong er en række meget smukke øvelser, der er med til at afbalancere hormonbalancen, giver ro i kroppen og styrker indlæringen. Specielt for ungdommen, men kan naturligvis trænes af alle, og vi har jo livet igennem brug for de markante helsevirkninger. Peace Power Qi gong er en fordybende krop/sind bevægelsesmeditation, som er baseret på Shaolin og kinesiske helsefremmende traditioner, som er nedarvet fra generation til generation gennem tusinder af å. Peace Power Qigong består af smukke og kraftfulde bevægelser ledsaget af koncentration og fokus på forskellige aspekter af naturen. Peace Power Qi Gongs behagelige bevægelser og koncentration giver indre og ydre fred. Derudover skaber den balance i hormonsystemet.

Når du praktiserer Peace Power Qi Gong kommer du i kontakt med din indre natur, hvilket kan give en følelse af kærlighed og fred og en dybere forståelse af dig selv. Det er en naturlig helsemetode, som modvirker symptomer forårsaget af stress, bekymring og depression, aggressivitet og søvnløshed. Som de øvrige metoder styrker Peace Power Qi Gong også hele kroppen og giver selvværd, overskud og bedre kreativitet. Bevægelserne er inspireret af forskellige dyr og vi henter og forener kraft (energi), både med bevægelser og lyde (lydhealing).

Her er et link til bl.a. Biyuns hjemmeside i Danmark:

http://biyun.dk

http://dreamofthegood.org

Mail: lene@krumspring.dk