Kamine Julie Dam Jacobsen f. 1994

Kurser
GymDanmarks GymTræner 1 Sports Acrobatik, UEG-acrotrænerkursus, Springsikker måtte og trampet 1, DGI Fremtidens Idrætsleder, DGI i front lederuddannelse for unge, GymDanmarks Sports Acrobatik-dommerkursus, førstehjælpskurser.

Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.
Som 10-årig startede jeg til sports acrobatik, og jeg er stadig selv aktiv sports acrobatik gymnast i Hvidovre gymnastik forening. Siden 2015 har jeg været en del af sports acrobatik-landsholdet. Jeg har vundet både SM og DM i sports acrobatik flere gange. Jeg har også gået til TeamGym i 10 år. Derudover har jeg også gået til discodans i 14 år, hvor jeg bl.a. har deltaget i EM og VM.

Erfaring i Krumspring
Jeg startede som instruktør i Krumspring i februar 2018. Jeg har undervist i alt fra voksen-barnhold til springgymnastik og akrobatik. Jeg underviser på disse hold.

Erfaring fra andre foreninger
Ca. 10 års erfaring som hjælpeinstruktør og instruktør for børn i forskellige aldre i både springgymnastik og akrobatik.

Erhverv eller studie uden for Krumspring
Til dagligt studerer jeg en kandidat i human fysiologi på Københavns Universitet som overbygning på min bachelor i idræt.

Mail: kamine@krumspring.dk