Emma Caroline Larsen f. 1997

Kurser

Gymdanmark-trænerkursus, Gymdanmark-hjælpetrænerkursus, teknikkursus, dobbeltroterende kursus, springsikker basis, førstehjælpskursus.

 
Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.

Siden jeg var lille, har jeg gået til Teamgym (tidligere kaldt spring/rytme gymnastik). Jeg stoppede dog med dette, da jeg desværre kom til skade med knæet. Dette holdt mig selvfølgelig ikke fra gymnastikken, da jeg havde et konkurrencehold, som jeg trænede udover min egen gymnastik.
Jeg begyndte at træne piger, da jeg var fjorten, og har trænet de samme piger lige siden. Pigerne jeg træner er super dygtige, og det er da også sjældent, at vi går hjem fra en konkurrence uden en medalje om halsen   

Erfaring i Krumspring

Instruktør i Krumspring siden sæsonen 2018-19. Jeg underviser på disse hold.


Erfaring fra andre foreninger

Jeg er træner i Teamgym Albertslund/Vallensbæk (TGAV), og det har jeg været siden 2012. På nuværende tidspunkt træner jeg deres juniorpiger, som jeg har fulgt siden 2012. Det er et spring/rytme-hold, der har stillet i konkurrence i alle årene, jeg har trænet dem. Pigerne er nu blevet så store, at de kører en masse svære spring, så jeg har en masse erfaring med modtagning og andre gymnastiske aktiviteter.


Erhverv eller studie uden for Krumspring

Til daglig går jeg inde på Copenhagen Business Academy. Her er jeg i gang med finansbacheloruddannelsen, som forhåbentlig resulterer i, at jeg om nogle år er blevet ejendomsmægler  Derudover er jeg som sagt træner hos Teamgym Albertslund/Vallensbæk, hvor jeg træner deres ældste konkurrencehold tre gange om ugen.

Mail: Emma@krumspring.dk