Anne Sofie Laustsen f. 1998

Kurser

Genopfriskede i 2019 med gymdanmarkkurserne “Kvalitet i springgymnastikken”, “Motorikmaskinen” og “Kvalitet i børnegymnastikken”. Har tidligere gennemført DGI’s Hjælpeinstruktøruddannelse, Gymnastikinstruktøruddannelse 1 og Springsikker modtagningskursus.

Har herudover deltaget i diverse Inspirationskurser i dans og rytme og koreografi, foruden et 12-timers førstehjælp i efteråret ‘19.

Særlige kompetencer, resultater, discipliner mv.

Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille, både til spring, sjipning og rytmisk gymnastik, på både lokalhold og landsdelshold, foruden et år på Vejstrup Efterskole. Jeg dyrker stadig selv rytme og dans i min fritid. Jeg har været tovholder på flere sommerferieaktiviteter/camps med gymnastik og dans i Furesø kommune, og har også stået for flere åben skole forløb i hhv akrobatik, dans og redskabsgymnastik, og andre lign projekter.

Erfaring i Krumspring

Jeg startede i Krumspring i sæsonen 2019-2020.

I denne sæson underviser jeg på disse hold.

Erfaring fra andre foreninger

Jeg har været instruktør siden 2013 i Værløse Gymnastik, hvor jeg gennem årene har undervist både puslingehold, springhold og dansehold.

Erhverv eller studie uden for Krumspring

Udover at undervise en masse børn i gymnastik og dans til hverdag, arbejder jeg som skiinstruktør og tager med på forskellige gruppeture hen over vinteren og foråret.

 

Mail: annesofie@krumspring.dk