Anne Katrine Schott Poulsen

Navn: Anne-Katrine Schott Poulsen
Født år: 1995
Hold i Krumspring: disco-dans og MGP-dans, samt minitonsere M4 og tonsere T2
Desuden har jeg ansvaret for de nye hold, der er et forsøg på samarbejde med KTK.
Bestyrelsespost: suppleant og kontakt til instruktørerne
Erfaring i Krumspring: instruktør
Erhverv: Studerer russisk på Københavns Universitet
Andet: Jeg kommer fra en verden af dans, hvor jeg selv har danset ballet, moderne og disco i 15 år. Derudover har jeg både dyrket rytmisk- og springgymnastik. Jeg elsker at bevæge mig, og jeg går meget op i teknik. Dette bærer mine timer også præg af. Krumspring er en herlig forening, og det er en fantastisk følelse når man kan være med til at udvikle børnenes motorik og glæden for gymnastik.

Mail: anne-katrine@krumspring.dk

Anne-katrine